skip to Main Content

Perkhidmatan Kenderaan Concierge

Biarlah pemandu berdasarkan permintaan yang kami sediakan melakukan pertukaran minyak pelincir, mencuci, menjaga penyelenggaraan kereta anda dan banyak lagi.

Membawa kereta anda untuk penyelenggaraan atau membaik pulih memerlukan sebahagian besar masa anda yang sudah pun sibuk. Biarlah perkhidmatan kenderaan concierge SmartDrivez memberikan masa lapang untuk anda dengan menguruskan semua keperluan penjagaan kenderaan anda, daripada mengisi petrol hinggalah menukar minyak pelincir dan mencuci kereta anda.

Pemandu Peribadi Anda

Perkhidmatan Kenderaan Concierge mengikut Jam
Dengan harga RM35 sejam

Pertukaran Minyak Pelincir

 

Tidak seperti perkhidmatan pertukaran minyak pelincir mudah alih yang biasa, kami membawa kereta anda ke lokasi servis yang anda sukai.

Penjajaran, Pemutaran, atau Pertukaran Tayar

 

Sama ada tayar anda terkena paku atau hanya memerlukan pemutaran berkala, pastikan tayar anda digantikan atau diservis semasa anda berada di tempat kerja atau di rumah.

Penyelenggaraan Berkala & Servis Berjadual

 

Pemandu kami memudahkan anda untuk mengikut jadual penyelenggaraan dan keperluan waranti untuk kenderaan anda. Buat tempahan SmartDrivez, dan serahkan kereta kepada kami untuk diservis.

Cuci & Kemaskan Kereta

 

Siapa yang mempunyai masa untuk mencuci dan memperkemaskan kereta mereka? Tinggalkan kereta anda yang kotor itu dengan kami dan anda akan mendapatkannya kembali bersih, kemas, dan kelihatan hebat.

Ini hanya beberapa cara pelanggan SmartDrivez menggunakan perkhidmatan kenderaan berdasarkan permintaan yang kami sediakan. Ada permintaan yang khusus? Kami boleh memberikan perkhidmatan.

Hubungi kami di talian 011-11242594

Tempah Pemandu Sekarang

Bagaimana Ia Berfungsi

  1. Tempah pemandu peribadi mengikut jam untuk hari dan waktu janji temu kereta anda atau bila servis diperlukan. Pemandu ditempah setiap jam, dengan tempahan minimum 6 jam diperlukan.
  2. Beritahu kami perkhidmatan apa yang anda perlukan untuk kereta anda di bahagian “Nota” dalam tempahan anda. Pemandu anda akan menghubungi anda setelah anda membuat tempahan untuk memperkenalkan diri dan mengesahkan permintaan anda.
  3. Pemandu kenderaan concierge profesional anda akan tiba di lokasi yang anda minta untuk mengambil kunci, membawa kereta anda ke tempat yang perlu dilaluinya, dan kemudian membawanya kembali dengan selamat setelah habis servis.
  4. Anda boleh terus menguruskan aktiviti anda yang lain pada hari itu kerana anda telah berjaya menyelesaikan aktiviti servis kenderaan yang tertera dalam senarai aktiviti harian anda.

SmartDrivez – Biar Pemandu Profesional Yang Memandu

× How can I help you?