skip to Main Content

Menjadi Pemandu SmartDrivez

Adakah anda mempunyai pengalaman sebagai pemandu profesional? Adakah anda ingin mengatur jadual anda sendiri dan menikmati kebebasan menjadi bos anda sendiri? SmartDrivez mencari individu yang mempunyai pengalaman, profesionalisme, integriti dan berkeperibadian untuk bergabung dengan rangkaian pemandu kami. Berikan perkhidmatan yang berharga kepada komuniti anda sambil menjana pendapatan tambahan dan membina hubungan pelanggan yang baik.

MOHON SEKARANG

Bekerja Sebagai Pemandu mengikut Jadual Anda

SmartDrivez menawarkan dua jenis perkhidmatan kepada pelanggan kami.

Perkhidmatan Pemandu Peribadi

Pemandu akan memandu ke lokasi pengambilan pelanggan, meninggalkan kereta sendiri di sana, dan memandu pelanggan dalam kereta pelanggan sepanjang tempoh tempahan (minimum 2 jam). Semasa pelanggan keluar melakukan apa sahaja yang diingini mereka, pemandu akan tetap berada dalam kereta dan menunggu sehingga pelanggan bersedia untuk pulang atau pergi ke lokasi seterusnya. Pada akhir tempahan, pemandu menghantar pelanggan kembali ke lokasi pengambilan awal.

Perkhidmatan Pengambilan

Memerlukan sepasukan dua pemandu. Seorang pemandu untuk mengambil pelanggan yang telah memandu keretanya ke suatu tempat. Dan rakan pemandu lain untuk mengambil pemandu setelah selesai. Rakan pemandu boleh menjadi ahli keluarga, rakan, atau rakan sebilik, atau kami boleh memasangkan anda dengan pemandu SmartDrivez yang lain di kawasan anda. Pemandu SmartDrivez yang berdaftar akan mendorong pelanggan dan tetamu mereka ke destinasi pilihan.

Asas Pelanggan Kami Sedang Berkembang Pesat

Kami sentiasa mencari pemandu baharu yang memenuhi kriteria kami. Menjadi tujuan kami untuk menyediakan perkhidmatan pemandu tahap tinggi kepada pelanggan, jadi kami mengharapkan semua pemandu kami mengekalkan standard profesionalisme dan perkhidmatan pelanggan yang tinggi. Sekiranya anda rasa anda memenuhi standard ini, kami mengalu-alukan anda untuk menyertai rangkaian pemandu kami lantas memberikan perkhidmatan yang penting kepada pelanggan.

Anda akan menentukan bila dan di mana anda bekerja, memilih kawasan
yang anda inginkan untuk memberi perkhidmatan.

× How can I help you?