skip to Main Content

Penyelesaian Pengangkutan Korporat dan Kakitangan Pemandu

SmartDrivez menawarkan pakej dan harga yang istimewa untuk organisasi yang berhasrat untuk membuat penyumberan luar berkaitan keperluan khidmat pemandu dalaman mereka, sama ada khidmat pemandu peribadi untuk kenderaan korporat, pengurusan armada, pengangkutan pemindahan, pemandu ulang-alik atau penyelesaian pengangkutan perniagaan yang lain. Tawarkan perkhidmatan memandu kami sebagai manfaat untuk pekerja anda atau untuk menjadikan operasi seharian lebih mudah, lebih cekap dan lebih berpatutan – apa sahaja keperluan penyumberan luar pemandu anda, salah satu penyelesaian korporat SmartDrivez dapat menjimatkan wang anda.

Borang Pertanyaan Korporat & Perniagaan

 Perkhidmatan Memandu untuk Perniagaan

Harga daripada RM 20–RM 35 Sejam

Penyumberan Luar yang Lengkap untuk Armada Pemandu

Daripada pengambilan pemandu hingga pengurusan pemandu hingga pembayaran gaji pemandu, kami akan menangani semua masalah pengurusan armada kenderaan untuk anda.

Ketahui Lebih Lanjut

Pengangkutan Pemindahan

Pindahkan kereta dari titik A ke titik B, sama ada kenderaan korporat, kereta sewa, atau kenderaan peribadi.

Ketahui Lebih Lanjut

Perkhidmatan untuk Pengedar Kereta

Tawarkan keselesaan kepada pelanggan anda dengan khidmat pengambilan kenderaan, penghantaran, perkhidmatan ulang-alik dan banyak lagi.

Ketahui Lebih Lanjut

Perkhidmatan Kenderaan Concierge

Minta pemandu kami melakukan penyelenggaraan seperti penggantian minyak pelincir, pengisian bahan api, pencucian kereta atau perkhidmatan berjadual, sama ada untuk beberapa kenderaan atau seluruh armada.

Ketahui Lebih Lanjut

Pengangkutan ke Lapangan Terbang

Pastikan perjalanan bergerak lancar dengan menyediakan kepada pekerja atau pelanggan anda dengan pemandu profesional untuk pergi dan balik dari lapangan terbang.

Ketahui Lebih Lanjut

Kakitangan Pemandu

Sekiranya anda memerlukan pemandu untuk kenderaan korporat anda, SmartDrivez dapat meminimumkan beban kerja dengan menyediakan rujukan seorang pemandu profesional yang telah disaring lagi berpengalaman. Tingkatkan kecekapan anda melalui penyumberan luar kakitangan pemandu.

Hubungi Kami

Program Manfaat Pekerja / Bantuan Pekerja

Tingkatkan tanggungjawab dan keselamatan sosial dengan menawarkan perkhidmatan SmartDrivez kepada pekerja anda melalui keahlian percuma atau potongan harga.

Hubungi Kami

Keraian dan Panggilan Jualan untuk Perniagaan

Sekiranya anda perlu melayan pelanggan sedia ada atau berpotensi, pemandu SmartDrivez dapat mengurus kerumitan pengangkutan, memberikan anda lebih banyak masa untuk membuat persiapan atau bertemu dengan tetamu anda.

Hubungi Kami

Pakej Pemandu Mengikut Tempahan

Perlukan sesuatu yang tidak ada dalam senarai ini? Hubungi kami – kami boleh menyusun rancangan khusus untuk anda.

Ketahui Lebih Lanjut

Hubungi kami hari ini untuk mencari penyelesaian pengangkutan yang
sesuai untuk syarikat atau organisasi anda.

× How can I help you?