skip to Main Content

Pengangkutan ke Lapangan Terbang

SmartDrivez menawarkan pengangkutan yang berpatutan untuk pergi dan pulang dari lapangan terbang dalam keselesaan kenderaan anda sendiri. Tidak perlu membayar fi letak kereta setiap hari atau membiarkan kereta anda tidak dilindungi di garaj parkir lapangan terbang; SmartDrivez memberikan kemudahan dan perkhidmatan limusin atau pemandu ke lapangan terbang dengan kos yang rendah. Tempah perjalanan anda ke lapangan terbang hari ini.

Pemandu Peribadi Anda

Perjalanan Pergi Balik ke Lapangan Terbang Mengikut Jam

Dengan harga RM35 sejam

Seorang pemandu akan datang ke rumah anda dan membawa anda ke lapangan terbang dalam kereta anda. Mereka kemudiannya akan mengembalikan kereta itu ke kediaman anda dan meninggalkan kunci di lokasi selamat pilihan anda. Pemandu akan kembali untuk menjemput anda dengan kenderaan anda, dan menemui anda di tempat tuntutan bagasi.

Bagaimana Ia Berfungsi

1. TEMPAHAN

1. TEMPAHAN

Buka akaun dan buat tempahan anda

2. PENGESAHAN

2. PENGESAHAN

Pemandu anda akan menelefon untuk pengesahan

3. BERGERAK KE LAPANGAN TERBANG

3. BERGERAK KE LAPANGAN TERBANG

Pemandu peribadi akan tiba di lokasi anda dan membawa anda dan rakan sekerja ke lapangan terbang dengan selesa menggunakan kenderaan anda sendiri

4. MENGEMBALIKAN KENDERAAN

4. MENGEMBALIKAN KENDERAAN

Pemandu kemudian akan mengembalikan kenderaan anda ke lokasi asal dan meninggalkan kunci di mana sahaja atau dengan sesiapa sahaja yang anda minta. Sekiranya anda menjadualkan perjalanan pergi balik, maka pemandu akan kembali untuk mengambil kereta anda dan menemui anda semasa membuat tuntutan bagasi pada tarikh dan waktu yang ditetapkan.

SmartDrivez Memudahkan Perjalanan Anda

× How can I help you?