skip to Main Content

Kami telah membangunkan proses yang ketat untuk memastikan anda dipadankan dengan pemandu yang terbaik sahaja.

Agensi penempatan pekerjaan hanya menjalankan pemeriksaan latar belakang yang ringkas. Dengan memberikan kerja yang berterusan kepada pemandu, kami berjaya mengekalkan satu rangkaian pemandu yang terbukti hanya untuk pemandu yang memperoleh penilaian tertinggi.

Untuk melantik seorang pemandu khas atau seorang pemandu peribadi, kepercayaan, kebolehpercayaan dan profesionalisme adalah suatu kemestian. Itulah sebabnya kami menghendaki semua pemandu profesional kami memenuhi standard tertinggi baik di tempat kerja mahu pun di luar.

Lagipun, pemandu kami mewakili syarikat kami dengan setiap pemanduan yang dilakukan oleh mereka.

Proses Pengambilan Kami

Kami mempunyai pendekatan serampang dua mata untuk mengambil pemandu terbaik yang boleh mengikut telunjuk dan kemahuan anda.

01 Temuduga

Pasukan penemuduga kami menilai setiap calon pemandu dengan soalan penting dalam fikiran: “Adakah saya akan mempercayai orang ini di belakang roda kemudi kenderaan peribadi saya sendiri?” Sekiranya jawapannya adalah “tidak”, maka kami tidak meletakkannya di belakang roda kemudi anda. Itulah sebabnya setiap calon menjalani temuduga yang mendalam untuk mengenal pasti apakah mereka mempunyai kemahiran dan dedikasi untuk memberikan perkhidmatan terbaik.

02 Pemeriksaan Latar Belakang secara Mendalam

Kami melakukan pemeriksaan latar belakang yang paling ketat dalam industri untuk semua calon pemandu, termasuk carian pangkalan data di seluruh negara. Mana-mana pemandu berpotensi yang pemeriksaan latar belakangnya menunjukkan perkara berikut tidak akan dipertimbangkan::

  • Dipenjarakan
  • Kesalahan seks
  • Pemanduan Berbahaya
  • Memandu di bawah pengaruh alkohol
  • Sekiranya bersalah melakukan kemalangan dalam 3 tahun kebelakangan

Kami yakin dapat menyediakan pelanggan kami dengan
pemandu yang memenuhi harapan mereka

Jaminan Kami

Pemandu Berpengalaman

Daripada latar belakang sebagai pemandu, perkhidmatan awam, dan pengangkutan, kami hanya memilih pemandu yang menunjukkan pengalaman memandu minimum selama 7 tahun.

Sahsiah, Etika dan Pakaian

Apabila anda mengambil khidmat seorang pemandu melalui SmartDrivez, anda boleh mengharapkan perkhidmatan pemandu yang berkualiti pada harga diskaun. Ini bermakna pemandu anda berkemahiran, dipercayai, dan menepati masa. Kami dengan bangga mengambil pemandu dengan integriti dan profesionalisme, dan kami yakin dapat menyediakan pelanggan kami dengan pemandu yang melebihi jangkaan mereka.

× How can I help you?