skip to Main Content

Menyewa pemandu khas atau peribadi
adalah mudah dan mampu milik

SmartDrivez menawarkan dua perkhidmatan pemanduan peribadi yang berbeza untuk memenuhi keperluan anda. Pilih salah satu perkhidmatan pemandu peribadi kami di bawah.

Perkhidmatan Pemandu Peribadi

RM35 Sejam

Melalui sistem tempahan kami, anda boleh menyewa pemandu untuk berkhidmat sebagai pemandu peribadi anda pada waktu siang atau malam, tidak kira berapa banyak perhentian yang perlu anda buat. Pemandu kami tiba di rumah anda pada waktu yang diminta, dengan berpakaian profesional, bersedia untuk memandu anda dalam kenderaan anda ke mana sahaja anda ingin pergi. Apabila anda sudah bersedia, anda dan kereta anda akan dipandu pulang ke rumah dengan selamat. Sama ada anda mahukan khidmat seorang pemandu untuk membawa anda ke tempat kerja, keluar malam, atau majlis khas, segalanya adalah mudah.

Perkhidmatan Pengambilan

Bayaran Pengambilan RM40 + RM4 Setiap KM

Sekiranya anda sudah memandu ke suatu tempat dan perlu diambil, gunakan perkhidmatan pengambilan kami untuk membawa anda dan kereta anda pulang. Ini adalah kaedah yang mudah dan berpatutan untuk mengelakkan anda daripada meninggalkan kereta anda dan terpaksa mengambilnya pada esok hari.

× How can I help you?