skip to Main Content

Perkhidmatan Kenderaan Concierge

Biarlah pemandu berdasarkan permintaan yang kami sediakan menangani pertukaran minyak pelincir, mencuci kereta, menjaga penyelenggaraan kereta anda dan banyak lagi.

Borang Pertanyaan Korporat & Perniagaan

Membawa kereta anda untuk penyelenggaraan atau membaik pulih mengambil sebahagian besar masa anda yang sudah pun sibuk. Biarlah perkhidmatan kenderaan concierge SmartDrivez memberikan anda kelapangan masa dengan menguruskan semua keperluan penjagaan kenderaan untuk anda, daripada mengisi minyak hingga menukar minyak pelincir hingga mencuci kereta.

Kadar Daripada RM25 – RM 40 sejam

Perkhidmatan Kenderaan Concierge Tersedia

Pertukaran Minyak pelincir

 

Tidak seperti perkhidmatan pertukaran minyak pelincir mudah alih yang biasa, kami membawa kereta anda ke lokasi servis yang anda sukai.

Penjajaran, Pemutaran, atau Pertukaran Tayar

 

Sama ada tayar anda terkena paku atau hanya memerlukan pemutaran berkala, gantilah atau servis tayar anda semasa anda di tempat kerja atau di rumah.

Penyelenggaraan Berkala & Perkhidmatan Berjadual

 

Pemandu kami memudahkan urusan untuk mematuhi penyelenggaraan berkala anda dan keperluan waranti anda. Hanya tentukan jadual janji temu anda, buat tempahan SmartDrivez, dan serahkan urusan servis kereta anda kepada kami.

Cuci & Kemas Kereta

 

Siapa yang mempunyai masa untuk mencuci dan mengemas kereta mereka? Tinggalkan kereta anda yang kotor dengan kami dan anda akan mendapatkannya kembali dalam keadaan bersih, kemas, dan kelihatan hebat.

Ini hanya beberapa cara pelanggan SmartDrivez menggunakan perkhidmatan kenderaan kami berdasarkan permintaan.  Anda ada permintaan yang khusus? Kami boleh melakukannya.

SmartDrivez – Biar Pemandu Profesional Yang Memandu

× How can I help you?