skip to Main Content
  • SmartDrivez menawarkan dua jenis perkhidmatan pemandu yang khususnya bergantung pada keperluan anda.
  • Perkhidmatan Pemandu Peribadi (RM35 sejam): sewa pemandu untuk memandu anda ke mana sahaja anda perlu pergi, tidak kira berapa banyak perhentian yang perlu anda buat.
  • Perkhidmatan Pengambilan (Yuran Pengambilan RM35 + RM3.00 setiap KM): sewa pemandu untuk menjemput anda dan membawa anda dan kereta pulang dengan selamat.
  • Ketahui lebih lanjut mengenai kedua-dua perkhidmatan ini dengan melayari laman sesawang Kegunaan Peribadi kami.
  • Memesan pemandu melalui SmartDrivez adalah mudah. Hanya gunakan laman sesawang kami.
  • Pilih perkhidmatan yang dikehendaki.
  • Pilih tarikh dan masa.
  • Masukkan lokasi pengambilan anda.
  • Anda juga boleh menempah pemandu dengan menghubungi kami di talian 011-11242594

Ya – sila pergi ke Tempahan – Maklumat Pengambilan – Nota, di sini anda boleh meminta ciri-ciri pemandu yang tertentu, termasuk “lelaki”, atau “wanita”.

Sekiranya anda pernah menggunakan SmartDrivez pada masa yang lalu, anda juga boleh meminta pemandu kegemaran yang pernah anda gunakan sebelumnya.

Apabila anda menempah pemandu peribadi dengan SmartDrivez, tempahan anda adalah berdasarkan pada masa, bukan tujuan. Ini bermaksud pemandu peribadi anda akan membawa anda ke mana sahaja anda perlu pergi, menjemput rakan anda dan membuat seberapa banyak perhentian yang anda mahu selama anda menempah perkhidmatan ini. Pemandu juga akan menanti anda mengikut keperluan. Selagi kami dapat sampai ke sana dan kembali dalam tempoh tempahan anda, kami boleh membawa anda ke sana!

Walaupun kedua-dua pemandu SmartDrivez dan pemandu teksi membawa pelanggan ke tempat yang diingini mereka sebagai pertukaran dengan bayaran, SmartDrivez berbeza daripada perkhidmatan teksi tradisional kerana pemandu kami mengendalikan kenderaan pelanggan kami untuk mereka. Kami tidak menggunakan teksi yang hanya dipanggil di jalanan; sebaliknya, pemandu peribadi sewaan kami telah ditempah terlebih dahulu melalui laman sesawang atau nombor telefon kami.

SmartDrivez menyediakan pemandu peribadi untuk memandu anda dalam kereta anda. Sebilangan besar pemandu kami mempunyai lesen memandu komersil dan juga pernah menjadi pemandu limusin profesional.

Ya. SmartDrivez mempunyai banyak pelanggan yang menggunakan perkhidmatan kami setiap minggu untuk pergi dan balik daripada janji temu perubatan, perjalanan untuk perniagaan, dll. Walaupun kami membangunkan SmartDrivez dengan mempertimbangkan perkhidmatan pemanduan yang khusus, kami menawarkan perkhidmatan pemandu peribadi yang dapat digunakan dengan apa cara sekali pun yang anda perlukan daripada seorang pemandu peribadi. Apabila anda menempah pemandu peribadi, pemandu boleh membawa anda ke mana sahaja anda ingin pergi.

× How can I help you?